Happn Hesap Silme

Happn Hesap Silme
Happn Hesap Silme

Happn Hesap Silme – Sosyal arkadaşlık edinme platformları arasında yer alan Happn temelde Tinder gibi arkadaşlık uygulaması olarak bilinmektedir. 2014 yılı itibariyle piyasada varlığını sürdüren bu uygulama Paris merkezli bir uygulama olmaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=u8KT0L85Vko

Arkadaşlık uygulamaları arasında oldukça popüler hale gelen Happn uygulaması bazı durumlarda sıkıcı hale gelebilmekte veya çeşitli nedenlere bağlı olarak hesap kalıcı olarak kapatmak istenebilmektedir.

Happn hesap silme işlemi ile kişiler hesaplarına kalıcı olarak silebilirler ve kendilerinin veya başkalarının Kullandıkları hesabı görmelerini tamamen iptal edebilirler.

Kalıcı Olarak Happn Hesabı Nasıl Silinir?

Kalıcı olarak Happn hesabı silme işlemi ile tüm verirler devre dışı bırakılmaktadır. Bu sayede kişilerin hesaplara erişimi iptal edilmiş olur. Uygulama üzerinden gerçekleştirilen işlemler hesabın kalıcı olarak silinmesini değil geçici olarak dondurulmasını sağladığından kalıcı olarak hesabı silmek için uygulanması gereken bazı adımlar bulunmaktadır.

Kalıcı olarak Happn hesabı silme aşamaları şöyledir;

aşama 1: Kişilerin ilk olarak akıllı cihazları üzerinden uygulamayı açması gerekmektedir.

aşama 2: Kişilerin hesapları içerisinde yer alan hesabım butonuna tıklayarak hesabına giriş yapması gerekmektedir.

aşama 3: Hesap silme işlemleri içerisinde bu aşamada kişilerin hesabım bölümünde en alt kısımda yer alan yardım butonuna giriş yapması gerekmektedir.

aşama 4: Burada açılan pencerede bize ulaş bölümünü seçmeleri ve daha sonra karşılarına çıkan formda hesap yönetimini seçmeleri gerekmektedir.

aşama 5: Kişilerin hesaplarını neden silmek istediklerini belirtmeleri ile hesap silme talebi Happn ekibine ulaşmakta olup kişilere onay e postası gönderilmektedir.

aşama 6: Son olarak kişiler e posta adreslerine gelen maili onaylayarak hesaplarını kalıcı olarak kapatabilirler.

Happn Hesap Silme
Happn Hesap Silme

Happn Hesap Kapatma Sonuçları Nelerdir?

Kişilerin Happn hesabını kapatmadan önce bu işlemin bazı sonuçları olduğunu bilmeleri gerekmektedir. Özellikle kişilerin Happn hesaplarını kapattıktan sonra sistem üzerinden sahip oldukları tüm profil bilgileri tamamen silinmektedir. Bu nedenle diğer kullanıcılar daha sonra silinen hesaba ait profili görüntüle edememektedirler.

Aynı zamanda kişiler hesap silme işlemi gerçekleştirdikten sonra takip ettikleri kullanıcıları görüntülemekte ve diğer kişiler ile olan mesajlaşmaları veya sohbetleri tamamen ortadan kalkar. Son olarak kişiler eski hesabı kalıcı olarak sevdiklerinden hesabın kurtarılması mümkün olmamaktadır.

Bu yazımız da ilginizi çekebilir: Siberalem Hesap Silme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir